agasfer (agasfer) wrote,
agasfer
agasfer

Ian Gillan: One Eye To Morocco (2009)/CD

Слушаешь, словно ремикс Deep Purple/Bananas (2003) и Rapture of The Deep (2005). На кой черт Гиллану гнать одну и ту же музыку то от бренда Deep Purple, то как соло артисту, одному ему известно.

Примерно это же он сам сказал к интервью:
ABOUT.COM CLASSIC ROCK:
Did you try to make it different from what you would write for Deep Purple?

IAN GILLAN:
Well, it’s just Purple without Purple! I would say that the way I write here is exactly what could end up on a Purple record. The only thing is, it’s written outside of the band instead of inside. Any one of these songs … could’ve worked with Purple, it’s just that if you take Purple stuff and take Purple out of it and take a different production approach you’re going to get completely different sounds.
Subscribe

  • Бимини

    Хотя формально мы посетили Багамы--штамп в паспорте, таможня их, таможня ЮСА, все дела--сходить на берег нам было категорически запрещено из-за…

  • Новости Воукизма

    Специальный Комитет по Названиям Школ, созданный в 2018-м, рекомендует заменить названия 44 школ в СФ; среди нежелательных имен, рекомендованных к…

  • На Багамских Рифах

    Я в прошлый раз написал, что на рифы мы не ныряли. Это так, но в среду утром мы приманивали акул между небольшими островками рифов среди песка,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments